www.makita.bg    Global Site    
Удължаване на гаранцията
Logo

3-годишна гаранция от Макита
(2 – годишна гаранция за LI-ion батерии)

Вашето решение да закупите продукт от Макита е добър избор. Нашите продукти се отличават с дълъг живот и са известни със своята надеждност. Затова удължаваме гаранцията на 3 години за всички закупени в България машини.

За всички Li-ion батерии закупени в България( с машини или отделно) след 01,02,2013г. удължаваме гаранцията на 2 години.

Необходимо изискване за удължаване на гаранцията е регистрирането на вашия продукт в този уебсайт в рамките на 4 седмици след датата на закупуване.Срокът на гаранцията тече от датата на закупуване.

Как да регистрирате вашият продукт Макита?


1 – Заявка
Заявявате с попълване на нашия електронен формуляр.

2 – Потвърждение
След това получавате имейл с линк за потвърждение. Трябва да клиснете върху линка, за да потвърдите персоналната си регистрация.След това можете да регистрирате вашите продукти и да коригирате вашите лични данни.

3 – Регистриране на продукт

За да регистрирате вашият продукт, трябва да влезнете в системата като оторизиран потребител. Във вашата персонална страница за регистрация можете да регистрирате продукт за удължаване на гаранцията, да видите регистрационният му сертификат и да коригирате личните си данни.

Регистрационният сертификат се отнася само за съответния продукт. Всеки продукт трябва да се регистрира отделно. При настъпване на гаранционно събитие, регистрационният сертификат трябва да се представи или изпрати заедно с оригиналния документ за закупуване. Данните в документа за закупуване и в тази страница за регистрация трябва да съвпадат.

Гаранционни условия


Вход за регистрирани потребители

Коригирайте тук личните си данни или регистрирайте нов продукт.

Име:
Парола:


 


Забравена парола?

© 2022 Makita International Europe