Maktec
www.makita.hr    Global Site    
Produljeno jamstvo
Logo

Makitino trogodišnje jamstvo
(Dvogodišnja garancija za Li-ion akumulatore)

Kupovinom alata Makita donijeli ste dobru odluku. Naš alat ističe se svojim dugim radnim vijekom i poznat je po pouzdanosti. Zato svim Makita alatima (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske svjetiljke), kupljenim u Hrvatskoj produljujemo jamstvo na tri godine. Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinačno ili zajedno u kompletu s akumulatorskim alatom nudimo prošireno jamstvo na ukupno dvije godine.

Preduvjet za produljivanje jamstva je da na ovoj stranici registrirate svoj alat ili Li-ion akumulator unutar četiri tjedna od kupovine. Jamstveni rok teče od datuma kupnje.

Za ispravnu prijavu u sustav molimo Vas da koristite osobno računalo, a ne Vaš mobilni uređaj.

Kako registrirati Makitin alat?


1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika kojemu se pristupa preko prijave novih korisnika.

2 – Potvrđivanje
Nakon toga odmah dobivate e-mail poruku s linkom za potvrđivanje registracije. Zatim trebate kliknuti na link da biste potvrdili svoju registraciju. Tek nakon toga možete registrirati svoj alat i uređivati svoje osobne podatke.

3 – Registriranje alata ili Li-Ion akumulatora

Da biste registrirali alat ili Li-Ion akumulator, prvo se morate prijaviti. Unutar osobnog područja za registraciju možete registrirati svoj alat ili Li-ion akumulator za produljenje jamstva, provjeriti registracijske kodove i uređivati svoje osobne podatke.

Registracijski kodovi vezani su za svaki uređaj posebno. Svaki uređaj mora se pojedinačno registrirati. U slučaju potraživanja na temelju jamstva potrebno je priložiti ili poslati registracijski kod zajedno s originalnim računom. Podaci na računu i na ovoj stranici za registraciju moraju se poklapati.

Podrška: 

info@makita.si

+386 (0)590 83 622 (PON-PET: 08:00 - 16:00)

Uvjeti jamstva


Prijava postojećih korisnika

Ovdje možete uređivati svoje podatke ili registrirati nov električni alat.

Korisničko ime:
Zaporka:


 


Zaboravili ste zaporku/korisničko ime?

© 2022 Makita International Europe