Maktec
Produženje garancije
Logo

Makitina trogodišnja garancija

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za BFT/DFT- i BFL/DFL- seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, punjace, kompresore, akumulatore i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Crni Gori.

Uslov za produženje je da svoj alat registrujete na ovoj stranici u roku od 4 nedelje od kad ste ga kupili. Garancija važi od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita alat?


1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata

Da biste registrovali svoj alat, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podešavate svoje licne podatke.

Šifra registracije odnosi se na svaku mašinu posebno. Svaku morate da registrujete posebno. U slucaju da se koristi garancija, šifra registracije mora da se priloži ili da se pošalje zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini. Podaci na potvrdi i toj strani sa registracijom moraju da se podudaraju.

Warranty support: info@makita.si

 

Uslovi garancije


Logovanje za postojeće račune

Ovde možete da podešavate svoje podatke ili da registrujete novi električni alat.

Korisničko ime:
Lozinka:


 

Nova registracija

Pravno lice
Fizičko lice


Zaboravili ste lozinku/korisničko ime?

© 2019 Makita International Europe