Maktec
www.makita.si    Global Site    
Razširitev garancije
Logo

Triletna garancija pri Makiti
(Dvoletna garancija za Li-ion akumulatorje)

Z nakupom orodja pri Makiti ste sprejeli dobro odločitev. Naše orodje odlikuje dolga življenjska doba, znano pa je tudi po svoji zanesljivosti. Zaradi tega za vsa Makita orodja (razen za serije DFT, DFL, DTDA in DTWA, Briggs & Stratton motorje, Honda motorje, pnevmatska orodja, kompresorje, akumulatorje, polnilnike in akumulatorske svetilke), ki so bila kupljena v Sloveniji, podaljšujemo garancijo na tri leta. Za vse Li-ion akumulatorje, kupljene posamično ali v kompletu z akumulatorskim orodjem nudimo podaljšano garancijo na skupno dve leti.

Predpogoj za podaljšanje garancije je registracija orodja in Li-ion akumulatorjev na tej spletni strani v roku 4-ih tednov po dnevu nakupa ter aktiven lasten naslov spletne pošte. Garancijsko obdobje se začne z datumom nakupa. 

 

Kako registrirate vaše Makita orodje in Li-ion akumulatorje:

1 – PRIJAVA
Prijavite se tako, da najprej izpolnite kratki vprašalnik, ki ga najdete desno v polju za novo registracijo. Vnos naslova vaše spletne pošte je potreben.

2 – POTRDILO
Zatem boste nemudoma prejeli elektronsko pošto s povezavo na stran s potrdilom. Da bi potrdili vašo registracijo, morate klikniti na to povezavo. Nato lahko registrirate vaše orodje in akumulatorje ter urejate vaše osebne podatke.

3 – REGISTRACIJA ORODJA ALI LI-ION AKUMULATORJEV

Da bi registrirali vaše orodje ali Li-ion akumulator, se morate najprej prijaviti na strani. Ko odprete vaš profil, lahko registrirate vaše orodje z namenom podaljšanja garancije. V sistemu lahko pregledujete vaše opravljene registracije in urejate vaše osebne podatke.

Šifra registracije se nanaša na posamezno napravo. Vsako napravo morate registrirati posebej. Pri uveljavljanju garancije morate kodo registracije priložiti oziroma poslati skupaj z originalnim računom. Podatki na računu in na spletni strani za registracijo se morajo ujemati.

 

Podpora / warranty support:

info@makita.si

+386 (0)590 83 622 (PON-PET: 08:00 - 16:00)

Garancijski pogoji


Prijava za obstoječe uporabniške račune

Tukaj lahko uredite vaše podatke ali registrirate novo orodje/akumulatorje.

Uporabniško ime:
Geslo:


 


Pozabil/a sem svoje geslo/uporabniško ime!

© 2022 Makita International Europe